Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Desitte Service "Sandra"

http://kuunloisteen.suntuubi.com/datafiles/userfiles//Sandra.jpg

© uppe, Alegre

 
SYNTYNYT 01.05.2011, 12v. OMISTAJA Milja H. (VRL-10674),Kuunloisteen
ROTU, SKP gotlanninruss, tamma KASVATTAJA tuntematon
SÄKÄKORKEUS 128cm PAINOTUS yleispainotus
VÄRI & MERKIT harmaankimo KOULUTUSTASO HeC, 80cm
 

Ei vielä hoitajaa

 
 
i. tuntematon ii. tuntematon
ie. tuntematon
e. tuntematon ei. tuntematon
ee. tuntematon
 

Sandra on yleisesti mukava, mutta hieman ujo pieni tamma. Välillä Sandra on todella utelias, mutta välillä se taas säikkyy kaikenlaista traktorista muovipussiin. Sandralla ei ole hirveämmin kokemusta mistään nuoren ikänsä vuoksi, minkä vuoksi uudet asiat ovat sen mielestä pelottavia, koska se ei tiedä mikä on vaarallista ja mikä ei. Sandra pitää toisten hevosten seuraa erittäin tärkeänä, mikä onkin hyvä, sillä muiden hevosten seurassa se oppii. Sandra kammoksuu riimunnarua, minkä vuoksi sitä onkin helpompi taluttaa pelkästään päitsistä. Narun on kuitenkin hyvä olla mukana, ihan kaiken varalta.

Hoitotoimenpiteet ovat Sandralle vielä hieman erikoisia ja se kummaksuu harjoja yhä, eikä sen vuoksi meinaa pysyä paikoillaan. Sandra kannattaa siis laittaa kiinni hoitamisen ajaksi. Tämän suurempia ongelmia harjauksessa ei ole. Kannattaa siis esimerkiksi näyttää Sandralle harjaa ennen kuin alkaa sillä harjaamaan, jotta Sandra tajuaa, ettei tarvi pelätä. Kavioiden putsaus sujuu nykyään oikein hyvin, ilman mitään ongelmia. Varusteet neiti antaa laittaa päälleen, kunhan saa ensin itse tarkastella jokaista varustetta erikseen hetken ajan. Satulavyö kiristyy ongelmitta ja kuolaimet Sandra ottaa myös hyvin.

Myötääminen on erittäin tärkeää Sandralla ratsastaessa, sekä tasainen ja pehmeä ohjasote! Muutenkin istunnan tulee olla pehmeä ja ratsastajan on oltava rauhallinen. Sandran käynti on mukavan tasaista ja reipasta, ravi on ponimaisen pompottavaa, mutta siihen on helppo keventää. Laukka on hieman pompottavaa myös ainakin aluksi, mutta ajan mittaa siihen on helppo mukautua. Sandra hyppää mukavalla omalla tyylillään, eikä ole tähän mennessä ainakaan kompuroinut pahasti hypätessään.

HOITO-OHJEITA

 

    » Ruokinta:
1-0-2 l kauroja
2-0-0 dl kivennäistä
4-3-4 siivua heinää

    » Tarhaus:
tarhataan Bean ja Fantan kanssa
, -15 asteen pakkasilla toppis, -20 asteen pakkasilla fleece ja toppis päälle!

    » Varustus:
koulu: pintelit joka jalkaan
este:suojat etusiin, pintelit takasiin
esteille martignaali

    » Muuta:
ratsastuksen jälkeen helosaania suupieliin
astutetaan vain kerran!
    » Kilpailukäytössä, ei siitoskäytössä

» Astutuskalenteri

Astutettu Isä Arvioitu syntymä Syntynyt Varsan nimi Omistaja
- - - - - -

» Palkintokaappi

100v€