Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

VIRTUAALIHEVONEN

Bad Miro "Brandon" VH12-017-0211

http://kuunloisteen.suntuubi.com/datafiles/userfiles//Brandon.jpg

© turjake, Alegre

 
SYNTYNYT 10.01.2011, 13v. OMISTAJA Milja H. (VRL-10674),Kuunloisteen
ROTU, SKP shetlanninponi, ori KASVATTAJA tuntematon
SÄKÄKORKEUS 99cm PAINOTUS koulupainotus
VÄRI & MERKIT rautiaankirjava KOULUTUSTASO HeA
 

Ei vielä hoitajaa

 
 
i. tuntematon ii. tuntematon
ie. tuntematon
e. tuntematon ei. tuntematon
ee. tuntematon
 

Brandon on yleisesti reipas ja mukava shettisori, joka pärjää niin ihmisten kuin hevostenkin kanssa ilman ongelmaa. Tavoiltaan Brandon on herrasmies, tosin varustettuna pienellä ponimaisuudella ja muutenkin leikkisällä olemuksellaan. Brandon kuitenkin osaa pyytää anteeksi ”pahoja” tekojaan, eli ongelmaa sen luonteen kanssa ei ole eikä tule.

Hoitaessa Brandon viihtyy paikoillaan, eikä sitä siis tarvitse välttämättä edes sitoa kiinni. Tosin jos käytävällä tapahtuu jotain mielenkiintoista ja uutta, tämä herra saattaa olla ensimmäisenä kurkkimassa karsinan ovesta tallin tapahtumia. Karkuun Brandon ei kuitenkaan lähde. Brandonia voi harjata mistä vain ilman ongelmia. Se nostaa myös kaviot ylös helposti, mutta niitä putsattaessa Brandonia pitää vähän palautella maan pinnalle, sillä se tuppaa laskemaan jalkoja alas liian aikaisin. Varusteet Brandon antaa laittaa suhteellisen helposti, satulavyötä pitää kiristellä vähän voimakkaammin kuin yleensä, sillä Brandon tykkää pullistella. Kuolaimet tämä herra kuitenkin ottaa ilman ongelmia ja remmitkin saa kiinni helposti.

Ratsastaessa Brandon liikkuu reippaasti ja tottelee hyvin. Sillä tuntuu olevan omanlaisensa meininki joka tunnilla, eikä tätä iloista henkeä puutu valmennuksistakaan. Brandon on kuin tuleva koulutähti, eikä sillä tunnu olevan ainakaan sukunsa puolesta ”yhtään virhepistettä” radoilla. Brandonin käynti on mukavan tasaista, ravi pompottavaa, mutta siihen pystyy hetken ravailun jälkeen mukautumaan hyvin. Laukka Brandonilla on hieman pompottavaa. Brandonilla pärjää niin aloittelija kuin kokenutkin, mutta parhaiten Brandon kuitenkin kulkee kokeneen alla.

Kilpailuissa Brandonin keskittyminen ei herpaannu pienenkään häiriötekijän vuoksi, sillä Brandonin koordinaatiokyky on niin hyvä, että sen avulla pysyy helposti tahdissa ja pystyy keskittymään siihen hetkeen, mikä on menossa. Kuljetusvaunuun Brandon astelee reippaasti ja matkakin sujuu ilman ongelmia, vaikka olisi yksin vaunussa.

HOITO-OHJEITA

 

    » Ruokinta:
½-0-0 l kauroja
0-0-1 dl kivennäistä
1-1-1½ siivua heinää

    » Tarhaus:
tarhataan yksin
, -10 asteesta eteenpäin toppis päälle!

    » Varustus:
koulu: suojat kaikkiin jalkoihin

    » Muuta:
painoraja 40kg
    » Kilpailukäytössä, aktiivisessa siitoskäytössä

» Astutuskalenteri

 

Astutettu Emä Arvioitu syntymä Syntynyt Varsan nimi Omistaja
- - - - - -