Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuunloiste tarjoaa laadukasta ratsastusopetusta niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin ratsastajille. Kuunloisteen maalaishenkisessä tunnelmassa on helppo viihtyä ja meiltä löydät tarvittavat välineet kehittymiseen. Olemme pyrkineet luomaan ympäristön, jossa ihmisten ja hevosten on helppo löytää yhteisymmärrys sekä toimintatavat kehittymiseen. Pyrimme pitämään ryhmäkoot pieninä, jotta opetus ja oppiminen voisi olla mahdollisimman intensiivistä ja henkilökohtaista.

Tunnit pidetään maneesissa. Tuntilistastamme löydät tuntien ajankohdat ja aiheet. Jotta hevosemme pysyvät virkeinä ja työkykyisinä käytämme hevosiamme myös usein maastossa ja tunneillakin on mahdollisuus lähteä maastoon.

Osa tunneistamme on perinteisiä tarinamuotoisia ja osa nimi listaan-tunteja. Jos tunti on merkitty tarinamuotoiseksi, on ratsastajan tehtävä kirjoittaa tunnista pieni tarina. Tarinan ei tarvitse olla pitkä, mutta siitä tulisi käydä ilmi mitä tunnilla tehtiin ja miten asiat menivät ratsastajan näkökulmasta. Hoitajat saavat tarinoista normaaliin tapaan hoitopisteitä. Nimi listaan-tunneilla ratsastajan ei tarvitse huolehtia muusta, kuin tunnille ilmoittautumisesta. Tunnin pitäjä kirjoittaa ratsastajille lyhyet kommentit siitä, miten tunti meni.

Tunnit